2310261412 Ολύμπου 59, Θεσσαλονίκη karpairaklis@gmail.com

 

 

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Ξηροί Καρποί, Αποξηραμένα Φρούτα, Θεσσαλονίκη

Η ιστορία του παλαιότερου, ίσως, ξηροκαρπάδικου στη Βόρεια Ελλάδα ξεκινά το μακρινό 1939 στη Θεσσαλονίκη, όταν ο Ηρακλής Καραφουλίδης αρχίζει να ασχολείται με την τέχνη των στραγαλιών. Η αγάπη του γι' αυτό που έκανε τον ώθησε να ανοίξει το δικό του μαγαζί  στη στοά του κινηματογράφου «Αττικόν». Τα μπακιρένια καζάνια δεν έσβησαν ποτέ από τότε, αλλά ήταν μόνο η αρχή για όλα αυτά που θα ακολουθούσαν αργότερα. Ο Γαβριήλ Καραφουλίδης μιλώντας στο biscotto.gr διηγήθηκε την ιστορία της επιχείρησης από το ξεκίνημα της έως σήμερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Οι ξηροί καρποί είναι φυσικά προϊόντα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, φυτικές ίνες, θερμιδική αξία και διατροφικά στοιχεία. Τα οφέλη τους για την υγεία είναι πολλά και για αυτό θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στη καθημερινή μας διατροφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΨΗΜΕΝΟΙ
ΩΜΟΙ
ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟΙ
ΑΛΟΙΦΕΣ

ΑΛΟΙΦΕΣ

ΑΜΥΓΔΑΛΟΒΟΥΤΥΡΟ, ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΒΟΥΤΥΡΟ, ΤΑΧΙΝΙ

ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

ΤΖΙΝΤΖΕΡ, ΚΑΝΕΛΑ, ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ, ΠΙΠΕΡΙ

ΜΕΛΙ

ΜΕΛΙ

ΑΝΘΕΩΝ, ΠΕΥΚΟΥ

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

Η ένταξη των καρπών στην καθημερινή μας διατροφή, είναι μία συνήθεια που όλοι μας πρέπει να αποκτήσουμε. Οι ξηροί καρποί αποτελούν μια υγιεινή, θρεπτική και νόστιμη διατροφική επιλογή και γι’ αυτό δεν πρέπει να λείπουν από το διαιτολόγιό μας.

ΑΙΓΙΝΗΣ
ΑΜΥΓΔΑΛΑ
ΦΙΣΤΙΚΙΑ
ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΣ
ΚΑΣΙΟΥΣ
ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟΣ
ΚΡΟΚΕΡΙΝΟ
ΜΑΚΑΝΤΑΜΙΑ
ΠΙΝΑΤΣ
ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ